dissabte, 11 de gener de 2020

L'OCELL MOSQUITER

Petit i bellugadís, no para mai quiet! 
A l'hivern és ben freqüent veure'l ja que arriba des del nord d'Europa per ser-hi una temporada amb nosaltres. La seva presència és present sobretot en zones humides i boscos...Viu uns cinc anys. S'alimenta d'insectes.


3 comentaris:

  1. És bonic contemplar ocellets lliures.

    ResponElimina
  2. Que bonic!

    Llàstima que no es quedin a l'estiu!
    Ja m'agradaria tenir-te una bona colla al meu jardí, perquè ells s'atiparien de mosquits i nosaltres estaríem més tranquils, he,he, he...

    ResponElimina
  3. Sembla que l'ocellet i jo tenim una certa semblança, per això de "petit i bellugadís" i si canta encara més, he, he...Pels mosquits no em fa pas falta!
    Bon vespre, Rafel.

    ResponElimina